ZIPLINEZIPLINE TÚRA

Közép Európa leghosszabb zipline pályáját kár lenne kihagyni! 5 darab 550-700 méter hosszú drótkötél pályán keresztül élvezheted a Soca-völgy által nyújtott varázslatos panorámát, ahol akár 60 km/órás sebességgel is "repülhetsz". Bovec szívéből indulva, terepjárókkal jutunk fel programunk start pontjára, ami már önmagában egy hatalmas élmény! Előzetes tapasztalat nem szükséges, hiszen egy biztonsági tájékoztató és gyakorlás is megelőzi a túránkat, ami után már készen is állunk. Ha kihúznál a bakancslistádról egy programot, vagy ha csak egyszerűen gyönyörködnél a "képeslapszerű" tájban, akkor tarts velünk.

IDŐTARTAM

3 óra

HELYSZÍN

Bovec - Kanin

KORHATÁR

6 éves kor

NEHÉZSÉG

Könnyű

MIN. LÉTSZÁM

Nincs

FONTOS!

Túrázásra alkalmas cipő

Térdig érő nadrág


60€/főA TÚRÁRÓL

A túra Bovec főteréről indul a Zipline Slovenia irodájából. A meghatározott indulási idő előtt minimum 15 perccel kell gyülekezni az épület előtt. A kötelező papírok kitöltése és aláírása után személyre szabottan kiosztják a felszerelést (beülő, kesztyű) és segítenek felvenni is. 

Ezután 9 fős terepjárókkal jutunk fel a Kaninra ahonnan indulni fog a zipline. Egy rövid biztonságtechnikai oktatás után mindenki kipróbálhatja gyakorlatban is a hallottakat egy bemelegítő csúszással, majd szakképzett guidok segítségével indulunk neki a több száz méteres csúszásoknak. A le és felcsatolásnál mindig a túravezetők fognak segíteni a maximális biztonság érdekében.

Miután leértünk az utolsó drótkötélen is, már várni fognak ránk a terepjárók és visszavisznek minket Bovec főterére. Itt már csak a felszerelésünket kell leadnunk és egy hatalmas élménnyel gazdagodva vághatunk neki a következő kalandnak.


Amit hoznotok kell:

  • minimum térdig érő nadrág
  • sportos öltözet
  • túracipő
  • táska (ha szeretnétek)

Gyülekező itt: AKTIVNI PLANET, agencija za šport in turizem, Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec, Szlovénia